Better Places to Live and Visit

Wil jij een positieve impact hebben op de wereld? Doe mee in deze Learning Community! Het is de ultieme kans om je passie voor positieve verandering te combineren met je studie.

De duurzame bestemming is in staat mee te bewegen met een voortdurend veranderende wereld, is in staat om het algemene belang en het individuele belang te verenigen en creëert met haar activiteiten geen schade maar een positieve footprint. Op een duurzame bestemming is het niet de bezoeker die de bestemming verandert, maar de bestemming die de bezoeker verandert.

Werk samen met gelijkgestemde studenten aan projecten die daadwerkelijk een verschil maken in de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van plekken en toeristische bestemmingen. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk innovatieve oplossingen voor duurzaamheid, sociale inclusie en het verbeteren van de algehele levenskwaliteit. Doe waardevolle ervaring op in je vakgebied terwijl je werkt aan echte problemen in de wereld.

Binnen deze LC ga je aan de slag met vraagstukken op het gebied van het verbeteren van de plekken waar wij recreëren en leven. Duurzaamheid en de Sustainable Development Goals spelen hierin een belangrijke rol.

Werk aan echte projecten, ontwikkel je vaardigheden en word een pionier voor positieve verandering. Doe mee, inspireer, en bouw mee aan een toekomst waarin iedereen kan genieten van betere plekken om te leven en te bezoeken. Samen maken we een verschil!